Marijini oltarčki po naših domovih

Otroci po naših domovih pridno postavljajo oltarčke za svojo ljubo Nebeško Mater, da se bodo ves mesec ob njem zbirali ter brali  šmarnične zgodbe iz knjižice Največji dar. Marijo bodo častili tudi v molitvi in prepevanju pesmi. Naj jim Mati Marija izprosi veliko milosti in blagoslova.

Tako kot otroci, pa smo tudi odrasli povabljeni k prebiranju šmarnične zgodbe, k molitvi rožnega venca in litanij Matere Božje. Pokažimo Materiji Mariji svojo ljubezen, bodimo zanjo odprti tako kot otroci, ki jim ni težko pripraviti oltarčka zanjo in ji vsak dan nakloniti nekaj minut.

Vsi, ki bi radi z nami delili slike Marijinih oltarjev po vaših domovih, ste lepo povabljeni, da jih pošljete na naslov: katja.podobnik@gmail.com

Kdor nima e - pošte pa lahko sliko posreduje preko telefona na številko: 041 944 700

Verjamem, da bomo stran napolnili s slikami oltarjev po vaših domovih in tudi tako pokazali, kako ljuba nam je naša Mati.

Vsi smo Marijini otroci, rada nas ima, zato jo razveselimo z molitvijo ob oltarjih, ki smo jih, ali pa jih še bomo postavili po naših domovih. Tudi to nas povezuje v eno družino.

Katja Podobnik